Les sendes del Benicadell

 1. 01. Les sendes del Benicadell

  Pujada a la casa «Els guardes» per la senda de la font de la gota i baixaeta per la senda de la casa els guardes.

  David, Rafa, Kike i jo.

 2. 02. Volteta per la Safor

  Huí ha estat un dia ventós, però no el suficient com per a llevar-nos les ganes de fer la «volteta». A la fí quatre hem sigut els afortunats, David, Rafa, Jose Ramón i jo.

  Voltes amunt, Pla de Corrals, i camí de Barx les de carretera començaven passant, un com una «bala», dos a pas suau i tres… si home este no pasa i a apretar toca.»

  De Barx ens hem deixat caure, 77,9 Km/h fins a Marxuquera, una volteta de mes pel terma de Marxuquera, que quasi ens perdem, i ja de ahí cap a Rótova i Llocnou. Rafa buscaba el «Corrales», ja veus, un bar com un altre, total que fins i tot hem pogut entrar les bicis, però sorpresa, el bar esta ple de gom a gom i hem fet el «paseillo» per tot el bar amb la bici fins al final. Del resultat final no parlaré, però deixaré testimoni gràfic.

  A la fí, hora i mitja després i en l’aire en contra, fins els quatre camins i cap a casa.

 3. 03. locosXcorrer

  Ja tenim les noves equipacions de locosXcorrer.

  Esta setmana estrenem les noves equipacions de locosxcorrer. Una nova imatge totalment renovada dissenyada per iquatre. Després del disseny mes atrevit de l’anterior equipació, locosXcorrer junt a iquatre, aposten per un estil totalment renovat amb colors clars i amb originalitat.

 4. 04. Corrent pel Benicadell

  Una de les millors voltes a peu que he pogut fer mai. Correr pel Benicadell es sinònim de salut i força.

 5. 05. Quatretonda

  Unes vistes inmillorables del poble i la Vall. Correr per a contar-ho.


© 2019 IQUATRE Disseny Web

Powered by | IQUATRE